Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Έσωθεν !!!!

Πυρά κατά Βενιζέλου ...

«Όποιος από το ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι συγκυβέρνηση σημαίνει παίρνω τόσα υπουργεία,
 πάρε εσύ άλλα τόσα, είναι επικίνδυνος για τον τόπο και την παράταξη», γράφει μία μέρα μετά τον ανασχηματισμό ο Παναγιώτης Παπαχατζής,  ιδρυτικό μέλος της πολιτικό - μιντιακής  συλλογικότητας (φίλα προσκείμενης, όπως λέγεται, στον Γ. Παπανδρέου) «Άλφα-Βήτα».
Σε ένα κείμενο-κόλαφο για τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στα social media σημειώνει πως «ο Βαγγέλης Βενιζέλος παρέδωσε τις τύχες του τόπου σε ό,τι πιο συντηρητικό έχουμε δει σε πρόσωπα και νοοτροπία στα χρόνια της μεταπολίτευσης»,
ενώ τονίζει ότι «με μόνο κίνητρο την πολιτική του επιβίωση δεν προχώρησε σε καμιά προγραμματική συμφωνία, δεν έθεσε βέτο για κανένα πρόσωπο». Κλιμακώνοντας τις σκληρές εκφράσεις του για τον Βενιζέλο, κάνει λόγο για «λευκή πετσέτα» που πέταξε και για «μικροπολιτικά παιχνίδια» που έπαιξε, με μόνο στόχο την εξασφάλιση των υποτιθέμενων «δελφίνων» του κόμματος.
Ο κ.Παπαχατζής,τονίζει κατόπιν τούτου, την ανάγκη να «απολογηθεί» για αυτό στα όργανα και τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, καταλήγοντας με την επίσημη κήρυξη του «πολέμου» : «Αυτό το μικρό, φοβικό, καιροσκοπικό κόμμα που έχει δημιουργήσει είναι ντροπή για τις αρχές και τις αξίες του κινήματος. Αν ο στόχος του είναι να του βάλει ταφόπλακα θα μας βρει απέναντι του».

πηγή : matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου