Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Θα έπρεπε !!!

Ο  Πάκης ήδη να ήταν στον Κορυδαλλό !!! 

 

Την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή προσελήφθησαν στο Δημόσιο 865.000 άτομα,  
ενώ σήμερα σε όλο το Δημόσιο απασχολούνται 670.000. 
Αναλυτικά: 
Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230 Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515 Συμβασιούχοι έργου 161.383 Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826 Αναπληρωτές καθηγητές 83.636 Θητεία 1.542 Σύνολο 865.132 !!!!!!!!!!!!!!!!
Στην πλειονότητά τους οι προσλήψεις της περιόδου εκείνης δεν έγιναν μέσω ΑΣΕΠ. 6 στις 10 ήταν για για υπαλλήλους με σύμβαση έργου ή ορισμένου χρόνου, οι διαδικασίες για τις οποίες δεν υπάγονταν τότε στον έλεγχο της ανεξάρτητης Αρχής. 
Mόνο δύο στις δέκα προσλήψεις αφορούσαν μόνιμο προσωπικό, για το οποίο οι φορείς ήταν υποχρεωμένοι να τηρούν διαφανείς διαδικασίες. Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση καθιερώθηκε η προφορική συνέντευξη. Παράλληλα, με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου κατέστη δυνατή η μονιμοποίηση 35.240 συμβασιούχων που απασχολούνταν στο Δημόσιο. Είναι χαρακτηριστικό πως την πενταετία Καραμανλή προσλαμβάνονταν κατά μέσο όρο ετησίως περίπου 98.400 συμβασιούχοι, αριθμός υπερδιπλάσιος των σημερινών 45.600 απασχολουμένων ως συμβασιούχων. 
  Συνεχίζονται οι …τιμητικές αναφορές στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργου Παπανδρέου από πρόσωπα – πολιτικούς βρικόλακες του παρελθόντος που έχουν βάλει φαρδιά πλατιά την σφραγίδα και υπογραφή τους στην καταστροφή της Ελλάδας. Αυτή τη φορά ένας ακόμα συνήθης ύποπτος, εκφραστής της περιόδου του νεοΚαραμανλισμού, της «άνεσης και της ευημερίας», ο Προκόπης ή Πάκης Παυλόπουλος. Ο άνθρωπος που παρακολουθούσε ατάραχος την πρωτεύουσα της Ελλάδας να γίνεται παρανάλωμα του πυρός τον Δεκέμβρη του 2008, ο υπουργός που μονιμοποίησε εκατοντάδες χιλιάδες συμβασιούχους και γιγάντωσε χωρίς μέτρο και κριτήρια το προσωπικό του δημοσίου, εκτινάσσοντας το έλλειμμα σε δυσθεώρητα ύψη και προκαλώντας ζημιές στη δημόσια διοίκηση, για τις οποίες η χώρα υποχρεώθηκε σε …διεθνή έλεγχο και υποταγή που όχι μόνο συνεχίζεται μέχρι σήμερα αλλά ένας Θεός ξέρει πότε θα απαλλαγεί, είχε το περίσσιο θράσος να προειδοποιήσει σε συνέντευξη του τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα πως «Ο Γ. Παπανδρέου είναι παράδειγμα προς αποφυγή, όχι προς μίμηση».
Πέρα από αυτό ο προ-συνταξιούχος μαυρογιαλούρος, αναφέρει στη συγκεκριμένη συνέντευξη του στον ιστότοπο newpost.gr και διάφορα άλλα …μαργαριτάρια ενώ αποκαλύπτει στον ελληνικό λαό, που δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει, που δεν αντιλαμβάνεται και δεν συγκρίνει και τους υπαίτιους της σημερινής κρίσης: Τις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου!
Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, μετά από εκατοντάδες αναφορές πλέον Ελλήνων και ξένων αξιωματούχων για την συμβολή της περιόδου Καραμανλή στην κατρακύλα των δημοσιονομικών της χώρας και την πρόκληση της σημερινής κρίσης, υπάρχουν ακόμη άτομα, έστω και σκιές του παρελθόντος εαυτού τους, που εκφράζονται ακόμα δημόσια με τέτοιου είδους επιχειρήματα!
Στο σημερινό ΠΑΣΟΚ άραγε έχουν μείνει αποθέματα αξιοπρέπειας για κάποιου είδους απάντηση σε αυτές τις αθλιότητες ή τα κάλυψαν όλα οι δάφνες του πληθωρισμού υπουργικών καρεκλών;
Πηγή: smartpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου