Cookie

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ?????

OI ΥΠΟΥΡΓΟΙ  ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ-ΣΤΑΘΑΚΗΣ (ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ) …!!!ΜΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝ «ΛΑΜΟΓΙΩΝ» ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…!!!

Ο Φλαμπουράρης είναι ο γραφικός «μπάρμπα Στούμπος», ο αποκαλούμενος και μέντορας του Τσίπρα, ο οποίος ομού με την Τασούλα Χριστοδουλοπούλου και τον συζυγό της επίσης Υπουργό τον Δρίτσα,  φιλοξενούσαν στην Αίγινα τον Αλέξη πρίν γίνει φυσικά  Πρωθυπουργός και αναλάβει τις καλοκαιρινές του διακοπές γνωστός εφοπλιστής σε βίλα του στο Σούνιο…
Ο Σταθάκης είναι ο «χαριτόβρυτος» και «χαρίεις» Υπουργός του Τσίπρα, πού κάτι κλούβιοι Νεοδημοκράτες Βουλευτές του μεσαίου χώρου,

έσπευσαν μάλιστα να τον χαρακτηρίσουν και…σοβαρό…!!!
********
Χωρίς βέβαια κατά την διάρκεια της Υπουργίας του να επιδείξει έστω και ίχνος σοβαρότητος…
********
Ασφαλώς πρέπει να προστεθούν ο κ. (12%)  Υπουργός Κατρούγκαλος, ο επονομαζόμενος και «κοκοβιός», όπως και ο κωμικός Χαϊκάλης πού η μοίρα της Ελλάδος επεφύλαξε να τιμηθεί ακόμη και αυτός με… Υπουργικό θώκο…!!!
 ********
Τώρα όσον αφορά τον Φλαμπουράρη η εταιρεία του «κτύπησε» έργο 4 εκατ. και ενώ ο ίδιος σε συνεντευξή του ομολόγησε ότι δεν… «απαγορεύεται Υπουργός να έχει μετοχές», μετά ανακάλεσε— όταν του είπαν ότι ρητώς απαγορεύεται— και προκειμένου να αποδείξει ότι δεν τις έχει,  προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών με υπογραφή συνδικαλιστή αστυνομικού στη Διεύθυνση Αστυνομίας, γιατί προφανώς εκεί  ήταν ευκολότερο να βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής με ημερομηνία 25-1-2015, αφού υπεγράφη τον …Σεπτέμβριο του 2015…!!!
********
Ένα ιδιωτικό συμφωνητικό της «πλάκας» αφού σε αυτόν πού πουλάει είναι κολλητός του και η αποπληρωμή της εξαγοράς μετοχών, αρχίζει 9 μήνες μετά (σε δόσεις καταστημάτων Κορασίδη) και το σπουδαιότερο χωρίς τη παρακράτηση της κυριότητος αν δεν πληρωθεί το χρέος.
********
Αυτά τα Ιδιωτικά συμφωνητικά  αν πάνε Δικαστήριο κανένας Δικαστής δεν αποδέχεται την γνησιότητά τους.
********
Όμως για τον Φλαμπουράρη θα αποφανθεί η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής με πρόεδρο τον…Βαρεμένο…!!!
********
Ο Σταθάκης πού ξέχασε να δηλώσει (1) εκατ., κατάγεται από ναυτιλιακή οικογένεια των Χανίων με αλιευτικά και επιβατηγά πλοία.
********
Σήμερα η οικογενειακή επιχείρηση έχει έδρα στην Αττική, στην Ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά με την επωνυμία ΛΙΝΔΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ.
********
Ο εν λόγω Υπουργός  με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών παραπέμπεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, το 2013 , μαζί με  άλλους 16, για ατασθαλίες εκατομμυρίων, από το 1996 εώς το 2004, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
********
Η πρώτη κατηγορία Σταθάκη αφορά την έγκριση που έδωσε μαζί με τους κ. Νικολάου και Σαββάκη, ως μέλη της Επιτροπής Ερευνών του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων για να καταβληθούν (9.000.000 δρχ)  για "υπερωριακή απασχόληση" στον γενικό διευθυντή διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Κρήτης, καταβολή η οποία "έγινε παράνομα, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία", όπως αναφέρει το βούλευμα και με δεδομένο ότι "οι ώρες υπερωριακής απασχόλησης δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις εξήντα μηνιαίως".
********
Η δεύτερη κατηγορία αφορά την καταβολή με την ίδια ιδιότητα σε υπαλλήλους το ποσό των 444.129,60 ευρώ ως επιμίσθια, αμοιβές και επιδόματα θέσης, καθώς όπως αναφέρεται και οι καταβολές αυτές "έγιναν παράνομα, αφού δεν συνδέονται με συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕ, αλλά καλύπτουν δαπάνες του Πανεπιστημίου Κρήτης".
********
Τέλος η τρίτη κατηγορία αφορά την εμπλοκή του κ. Σταθάκη με την καταβολή από τον ΕΛΚΕ, από το 1998 εως το 2001, στην ιδιωτική εταιρία Εθνική Ασφαλιστική 150.000.000 δρχ ως ασφάλιστρα ομαδικού συμβολαίου ασφάλισης όλων των υπαλλήλων του Ιδρύματος, "παρανόμως, αφού οι καταβολές δεν συνδέονται με συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕ, ενώ οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης, είναι ασφαλισμένοι στο Δημόσιο".
********
Αυτόν τον  απάλλαξε η Βουλή πού αρνήθηκε να άρει τη Βουλευτική του ασυλία για καθαρά… συντεχνιακούς λόγους…!!!
********
 Δηλ. δύο φορές για εκατομμύρια κατηγορούμενος ο «σοβαρός» Σταθάκης.
********
Τυχαίο.;;;
********
Ή επειδή η αριστερά έχει εκ προοιμίου το πλεονέκτημα της ηθικής, «ούτε γάτα ούτε ζημιά»  μπας και δεν τρέχει τίποτα.;;;
********
Να είναι καλά «ο σοφός λαός μας πού με το αλάθητο πολιτικό του ένστικτο»,  επέλεξε την ηθική της αριστερας, όπως και τις ψεύτικες υποσχέσεις της περί παροχών και έτσι θα…οικονομήσει…!!!
********
Καλοφάγωτα «σοφέ» λαέ…
                 ---------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου