Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

«Μαϊμού» ???

Ήταν Τελικά ...
Το ρεπορτάζ του ΑΠΕ για το «peroukagate»;

 Μείζον θέμα για το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και προσωπικά για τον διευθυντή του Μιχάλη Ψύλλο προκύπτει μετά την αποκαλυπτική ανακοίνωση του δημοσιογράφου του ΑΠΕ (και απεσταλμένου του) στην Νέα Υόρκη Γιώργου Μηλιώνη πως ΔΕΝ ήταν ο συντάκτης του επίμαχου κειμένου
με τις «μαϊμού» όπως αποδείχτηκε «συλλήψεις» των ανταποκριτών του Alpha και του Star που «παρακολουθούσαν» τον Παππά.
 Όπως αναφέρει ο (γνωστός για την εντιμότητα του στην δημοσιογραφική πιάτσα) δημοσιογράφος Γ.Μηλιώνης, φωτογραφίζοντας (αν το ερμηνεύμουμε σωστά) τον διευθυντή του Μ.Ψύλλο, «τις τελευταίες ημέρες πληροφορήθηκα ότι το όνομά μου ενεπλάκη στην περιβόητη ιστορία “με τις περούκες” στην Ν. Υόρκη. 
 Περίμενα από όσους έχουν την επαγγελματική, δεοντολογική και ηθική ευθύνη να αποκαταστήσουν πλήρως την αλήθεια γύρω από το σχετικό τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ. Δεν το έπραξαν. 
 Κατόπιν τούτου, δηλώνω ανοιχτά και υπεύθυνα ότι ο συντάκτης του εν λόγω τηλεγραφήματος ΔΕΝ είμαι εγώ. 
 Τα κείμενα τα οποία αποστέλλω στο ΑΜΠΕ φέρουν πάντοτε την υπογραφή μου, είτε με πλήρη αναφορά του ονοματός μου, είτε με τα αρχικά Γ.Μ Η μέχρι τώρα σιωπή μου, υπαγορεύθηκε από καθαρά λόγους επαγγελματικής ευσυνειδησίας και υπευθυνότητας, δεδομένου ότι βρισκόμουν σε αποστολή κάλυψης της επίσκεψης του πρωθυπουργού ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ στην Ν. Υόρκη και της παρέμβασής του στην ΓΣ του ΟΗΕ. Εξαιτίας αυτού δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να θέσει υπεράνω τέτοιας σημασίας γεγονότος, την διευθέτηση ενός προσωπικού ζητήματος, πολύ περισσότερο που η αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος μου είναι αποκλειστική ευθύνη άλλων. 
 Γιώργος Μηλιώνης« Τα ερωτήματα πλέον που τίθενται προς την διοίκηση του ΑΠΕ, το οποίο οφείλει να μην λειτουργεί ως παράρτημα της… Κουμουνδούρου, είναι ξεκάθαρα: 
 Ποιός έγραψε ή πιθανώς υπαγόρευσε ένα «μαϊμού» ρεπορτάζ το οποίο αναπαρήγαγε το σύνολο του Ελληνικού Τύπου σχεδόν για μια βδομάδα; 
 Γιατί το (ανώνυμο) τηλεγράφημα του ΑΠΕ μας προέκυψε με 48 ώρες καθυστέρηση από το συμβάν; 
«Μαγειρεύτηκε» ‘αραγε κάτι στο ενδιάμεσο;
 Και από ποιόν; 
 Υπάρχουν και μια σειρά ακόμη σοβαρών ζητημάτων κυρίως για τον ρόλο που διαδραμάτισε στο παρασκήνιο προσωπικά ο Μιχάλης Ψύλλος σε αυτήν την περίεργη υπόθεση. 
 Για τα οποία όπως όλα δείχνουν θα κληθεί να απαντήσει στη Δικαιοσύνη. 
 Αφού οι δύο νεαροί δημοσιογράφοι – ανταποκριτές στην Νέα Υόρκη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν όπως μαθαίνουμε σε μπαράζ αγωγών και μηνύσεων για να αποδειχθεί τελικά ποιός «έστησε» αυτήν την βρόμικη υπόθεση.
 Όσο το γιατί την έστησε, ε αυτό εξυπακούεται…

πηγή: lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου