Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

«Ξετίναξε» !!!!!

Τα ΠΑΣΟΚογενή 

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η Γεννηματά! «Γλείφτες και αριβίστες» 
Απαντήσεις στα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του έδωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στη δευτερολογία της κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τη διαπλοκή.
 «Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ήδη λίστες με προαπαιτούμενα, να τα μελετήσετε και να μας απαντήσετε.

 Το μήνυμα που στέλνουμε ελπίζω να το έχετε αντιληφθεί. 
Φοβάμαι και ανησυχώ γιατί όσο επιλέγετε να δίνετε το βάρος σε αντιπαραθέσεις με τη ΝΔ, η χώρα βαλτώνει και βουλιάζει γιατί εγκαταλείψατε τη συζήτηση για την διαπραγμάτευση για το χρέος και τώρα γίνεται φανερό ότι αν υπάρξει συζήτηση για το χρέος θα συνοδεύεται από σκληρότατα μέτρα για τους Έλληνες πολίτες», ανέφερε η ίδια. «Είχατε το θράσος να μιλήσετε για πλειστηριασμούς. 
Δεν έχετε προστατεύει τίποτα και κανέναν. Ακούγοντας τον υπουργό σας για την διαπλοκή που προκαλέσατε, νόμιζα ότι ακούω υπουργό του Καραμανλή», επισήμανε εκτός των άλλων η κα Γεννηματά και συνέχισε: «Τι κυβέρνηση έχουμε;
 Έχετε διατηρήσει τίποτα από αριστερό παρελθόν; 
Ή σας φτάνουν τα πορτραίτα του Τσε και του Άρη Βελουχιώτη;». 
 «Η ιδιωτικοποίηση των συχνοτήτων έγινε από την κυβέρνηση Τζανετάκη το 1989, στελέχη της σημερινής σας κυβέρνησης είχαν καθοριστικό ρόλο τότε», υπενθύμισε η κα Γεννηματά. Σε εκείνο το σημείο απάντησε και στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, ο οποίος νωρίτερα είχε εγκαλέσει την κα Γεννηματά για τα όσα είπε στην πρωτολογία της για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Γεννηματά απάντησε αποστομωτικά: «Σας εκθέτουν οι συνεργάτες σας, μπέρδεψαν τις γραμμές σχετικά με τα όσα σας μετέφεραν. Είπα εντελώς διαφορετικά πράγματα γιατί δεν συνηθίζω να ρίχνω λάσπη στον ανεμιστήρα. Δεν παίρνω μια λέξη πίσω από όσα είπα. Θεωρείτε ότι για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ, ίσως και για την Άλωση της Πόλης. Εκτός από αυτούς που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τους έχετε στους κόλπους σας. Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω για τους γλείφτες και αριβίστες που έχετε αγκαλιάσει…». 

 πηγή: thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου