Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Ο… γιαλαντζί αντάρτης ???

Γιώργος Δημαράς 

Να γιατί δεν είπαμε την αλήθεια προεκλογικά στο λαό
 Και Καλεί τους νέους να προσαρμοστούν και να μην ψάχνουν δουλειά πάνω σε αυτό που σπούδασαν ενώ ταυτόχρονα αναφέρει πως για να εκλεχτεί κάποιος στην Ελλάδα πρέπει να λέει ψέματα γιατί ο λαός είναι εθισμένος σε αυτά. 

 «Ένα πρόγραμμα απεξάρτησης και οικονομικής αυτοδυναμίας απαιτεί θυσίες και δεν το λέει κανένας αυτό» είπε ο κ. Δημαράς με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει «έπρεπε να το πείτε και εσείς αυτό» για να πάρει την… αποστομωτική απάντηση: «λέω δεν το λέει κανένας αυτό. 
Δεν το λέει κανένας γιατί έχει διαμορφωθεί έτσι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα που αν κάποιος σήμερα πει την αλήθεια δεν εκλέγεται. 
Έχει εθιστεί ο ελληνικός λαός στο ψέμα ή στο να μην ακούει την αλήθεια.
 Δεν θέλει να ακούσει την αλήθεια ο ίδιος και δεν λένε οι πολιτικοί την αλήθεια» είπε και συνέχισε: 
«Εγώ λέω πως είναι δύσκολος ο δρόμος για την ισχυροποίηση της χώρας και για εθνική ανεξαρτησία και θέλει περισσότερη εργασία.
 Αν πει κανείς στους δημοσίους υπαλλήλους να δουλέψουν δύο ώρες παραπάνω την εβδομάδα θα το δεχτεί κανένας;». 
 Και κάπου εκεί ήρθε το δεύτερο… χτύπημα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: 
«Οι άνεργοι νέοι να μην περιμένουν αυτό που σπουδάσανε να βρεθεί γιατί δεν θα βρεθεί ποτέ και να προσαρμοστούν, να συνεργαστούν, υπάρχουν οι μορφές κοινωνικής οικονομίας για να βρουν οι ίδιοι τρόπους και να μην περιμένουν οι ίδιοι τις πολιτικές επιχειρήσεις να έρθουν στη χώρα».

 πηγή: thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου