Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ???

Και ο τζιχαντιστής 

Τραγουδισταράς από την Πάτρα ? 
 Η απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής να μην άρει την ασυλία του Νίκου Νικολόπουλου, ενάντιων του οποίου είχαν κατατεθεί μηνύσεις για ακραία ομοφοβικές δηλώσεις, εξέπληξαν μόνο όσους δεν ξέρουν τον τρόπο με το οποίο επέλεξε να μας κυβερνά η σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

 Οι βουλευτές που πανηγύριζαν όταν ψήφισαν τον Αντιρατσιστικό Νόμο και το περίφημο Σύμφωνο Συμβίωσης, καταψήφισαν χωρίς καμία ηθική αναστολή, την άρση ασυλίας ενός συναδέλφου τους, ο οποίος σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα εξέφραζε τις απόψεις του στους συγκρατούμενούς του, κατά τη διάρκεια του προαυλισμού…
 Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι η μία από τις 153 ψήφους από τις οποίες εξαρτάται η μακροημέρευση της κυβέρνησης και ως τούτου μπορεί εκείνος να βαράει τα νταούλια και στο σκοπό του να χορεύουν οι συγκυβερνώντες… 
 Είναι φανερό από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (152 κατά της άρσης ασυλίας, 23 υπέρ, 3 παρόντες) ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν μονοκούκι υπέρ του Πατρινού βουλευτή. Ποιο ήταν το περιεχόμενο της μήνυσης που βάρυνε τον κύριο Νικολόπουλο; 
 Τίποτα σημαντικό: Αποκάλεσε π@υστ@ριο τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου επειδή αποφάσισε να παντρευτεί τον σύντροφό του, χωρίς να ρωτήσει (άκου θράσος!) το καμάρι της Αχαΐας! 
Επιχειρηματολογεί κατά των gay με το ατράνταχτο επιχείρημα «εσείς τι θα κάνατε αν ο γιος σας έφερνε για γνωριμία το αγόρι του»… 
Επιτίθεται στις gay παρελάσεις με μένος που θα ζήλευαν οι τζιχαντιστές που δολοφονούν τους ομοφυλόφιλους, πετώντας τους δεμένους σε καρέκλες από ταράτσες της Μοσούλης. 
Γιατί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του οποίου είχαν πάντα reserve καρέκλες στην πρώτη σειρά των gay festival, αγκαλιάζουν τρυφερά τον Νίκο Νικολόπουλο; 
 Η εύκολη πρώτη απάντηση:
 Μα είναι ο «κύριος 153»!
 Αλλά αυτή είναι η ρηχή ερμηνεία… 
 Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τον «τζιχαντιστη» από την Πάτρα για την εκτέλεση και άλλου είδους συμβολαίων.
 Ο Νικολόπουλος είναι ο άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη βρώμικη επίθεση εις βάρος του Αντιπρόεδρου του ΣτΕ, παραμονές των συνεδριάσεων για τις τηλεοπτικές άδειες. 
 Κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης, μιλώντας για «παράνομη ερωτική σχέση» του ανώτατου δικαστικού.
 Τη συνέδεσε με τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών και ζήτησε από τον κ. Παρασκευόπουλο να εκκινήσει έρευνα σε βάρος του! 
 Ο Νικολόπουλος ήταν επίσης ο άνθρωπος που στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια ΜΜΕ και κομμάτων, διεκπεραίωνε όλη τη βρώμικη δουλειά, πάντα στη γραμμή της κυβέρνησης.
 Ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε να εγκλωβίσει τον Γιάννη Στουρνάρα με συκοφαντικές αναφορές, έκανε ευθείες επιθέσεις εναντίων συγκεκριμένων εκδοτών που κατέθεταν, ενώ εξαφανιζόταν στις καταθέσεις άλλων «φιλικών» προσώπων. 
 Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας μη άρση της ασυλίας του κ. Νικολόπουλου, ήξεραν ότι προστατεύουν το πιστόλι του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Παππά. 
 Μόνο που το πιστόλι χρησιμεύει για να ρίξεις πισώπλατα στον εχθρό, ενίοτε όμως και για να αυτοκτονήσεις…

 πηγή: lionnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου