Cookie

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Ο ΒΙΟΣ !!!!

ΚΑΙ η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ??

 ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΑ, ( Β.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ) . ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
 Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ «ΠΑΡΕΔΩΣΕ», ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ «ΠΑΡΕΛΑΒΕ».
 ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. 

 ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ 2012 ΜΙΑ "ΑΝΑΣΑ" ΑΠΟ ΤΟ GREXIT, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.!!!!.
 ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟ 2012, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ
 Ο … ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. ………………… 
Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν, ότι ο Σαμαράς συνέχισε την Πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου. 
 Αυτό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΛΗΘΕΣ!!! Γιατί ο Σαμαράς είχε μεν (θεωρητικά) ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ με τον Παπανδρέου: 
1. Μηδενισμό του ΤΕΡΑΤΩΔΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ Ελλείμματος που μας «προίκισε» η Κυβέρνηση Καραμανλή (με τον Σαμαρά υπουργό για να ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ). 
2. Επίτευξη Πρωτογενούς Πλεονάσματος. 
3. Μείωση του Ελλείμματος του Ισοζυγίου Τρεχουσών Συναλλαγών κλπ. Αλλά η ΜΕΘΟΔΟΣ που ακολούθησε ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ από αυτή του Σαμαρά.
 Ο Παπανδρέου ήθελε να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι μέσω της Κατάργησης του Πελατειακού Συστήματος, μέσω της Μείωσης της Σπατάλης, της Πάταξης της Παραοικονομίας, της Φοροδιαφυγής, της Εισφοροδιαφυγής, της Διαφθοράς, μέσω των Διαρθρωτικών Αλλαγών και την εξάλειψη όλων των Παθογενειών που ευθύνονται για την Κρίση που βιώνουμε, (εξ άλλου για την επίτευξη αυτών των στόχων θεσμοθέτησε τις ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, 
μέσα σε αυτό το ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ Πολιτικό κλίμα που είχε δημιουργήσει η τότε Αντιπολίτευση) 
 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΜΙΣΘΩΝ και ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ιδιαίτερα των Χαμηλών και Μεσαίων.!!!!!
 Γιατί ο Παπανδρέου πίστευε ότι, Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, εκτός από ΑΔΙΚΗ, είναι και ΥΦΕΣΙΑΚΗ και συντελεί στη ΜΕΙΩΣΗ της Αγοραστικής Δύναμης των Καταναλωτών, στη Μείωση του τζίρου της Αγοράς, στη ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ και στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ επιχειρήσεων, στην αύξηση της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, στη Μείωση των Εσόδων του Κράτους και των Ασφαλιστικών Ταμείων (τα οποία αδυνατούν πλέον να καταβάλουν τις Συντάξεις).!!!!! 
Αυτές οι επιπτώσεις δημιουργούν νέα Δημοσιονομικά Κενά και ως εκ τούτου, την ανάγκη επιβολής Νέων Μέτρων, Νέες Μειώσεις Μισθών και Συντάξεων, περεταίρω Συρρίκνωση του τζίρου στην Αγορά, Νέες Απολύσεις, περεταίρω αύξηση της Ανεργίας κ.ο.κ.!!!!!
 Και αυτός Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!!!
 ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ της Κυβέρνησης Παπανδρέου, την διετία 2010-2011 το Έλλειμμα ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 14.3 Δις Ευρώ (6,2% του ΑΕΠ)!!! 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, επετεύχθη ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ σε Μισθούς και Συντάξεις.
 ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ: 
Οι περιβόητες οριζόντιες περικοπές κατά το 2010 και 2011, ήταν ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ έως ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ.
 Γιατί : Α .Στον Ιδιωτικό Τομέα ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ τόσο στους ΜΙΣΘΟΥΣ, όσο και στα ΔΩΡΑ.
 (Αντιθέτως, λόγω της αλλαγής της Φορολογικής Κλίμακας επί το ευνοϊκότερο για τους φορολογούμενους), το μετά τους φόρους καθαρό εισόδημα των εργαζόμενων στον Ιδιωτικό Τομέα, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση)!!!! 
Β. Στο Δημόσιο ( το ίδιο χρονικό Διάστημα ) και για Ετήσιες Αποδοχές έως 35.000 Ευρώ (Μικτά), η ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ καθώς και η μείωση στα Δώρα, ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ χάρη στις ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ που καθιέρωσε η κυβέρνηση Παπανδρέου. 
Οι Βελτιωμένες Φορολογικές. Κλίμακες είχαν ως αποτέλεσμα ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ για το 2009, ΜΕΙΩΣΗ των ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΦΟΡΩΝ για το 2010 και το 2011 και σε συνδυασμό με ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ το 2011 λόγω ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, η μείωση των αποδοχών υπήρξε από ΕΛΑΧΙΣΤΗ έως ΜΗΔΕΝΙΚΗ!!! 
(Βέβαια κάποιοι είχαν μείωση αποδοχών από το φθινόπωρο του 2011 λόγω Ενιαίου Μισθολογίου). Γ. Συντάξεις : 
 α. Οι Συντάξεις έως1000 Ευρώ Μηνιαίως δεν είχαν καμία μείωση. 
Η μείωση στα Δώρα ισοφαρίστηκε από τη μείωση των Παρακρατούμενων Φόρων και την επιστροφή Φόρων λόγω Αποδείξεων. 
 β. Για τις μεγαλύτερες Συντάξεις έως 35.000 Ευρώ ετησίως Μικτά (προ κρατήσεων και προ φόρων), ίσχυσαν τα ίδια με τους Μισθούς του Δημοσίου. Δεν υπήρξε Μείωση των καθαρών (μετά τους φόρους) αποδοχών. (Μείωση στις αποδοχές τους είχαν μόνο οι Συνταξιούχοι που δεν είχαν συμπληρώσει τα 60 χρόνια). 
γ. Στις Επικουρικές Συντάξεις δεν ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ούτε στις Μηνιαίες Αποδοχές ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΩΡΑ. Σε συνδυασμό δε, με τα προηγούμενα (Μειωμένοι Φόροι λόγω Φορολογικών Κλιμάκων, Επιστροφή Φόρου λόγω Αποδείξεων) στις Επικουρικές Συντάξεις των ετών 2010 και 2011 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ (μετά τους φόρους) ΑΠΟΔΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ!!!
 ΟΙ «κλάψες» και η «καταστροφή», υπήρξε μόνο στα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ που σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ με το ΣΥΝΟΛΟ της τότε Αντιπολίτευσης, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΑΝΙΚΟ που είχε ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. 
Ακόμα και οι αδαείς ξέρουν τις επιπτώσεις που έχει Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, με σχεδόν ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ, λειτουργώντας ΑΝΕΥΘΥΝΑ, αλλά και ΣΑΝ ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ δημιούργησαν μία ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, γέμισαν τις πλατείες με «Αγανακτισμένους» και με Κινήματα «Δεν Πληρώνω», ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑΝ τον κόσμο, με συνέπεια, ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ για να αποσύρουν χρήματα, άλλοι για να τα ΚΡΥΨΟΥΝ σε σεντούκια και άλλοι για να τα ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
 Όλοι γνωρίζουμε πως όταν ο κόσμος φοβάται τη χρεοκοπία «ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ» ,περιορίζει τις αγορές του ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, με αποτέλεσμα Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ, οι επιχειρήσεις (προκειμένου να «σταθούν») να αναγκάζονται ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, η ανεργία έτσι ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.!!!! 
 Η εξέλιξη αυτή φέρνει ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ με επακόλουθο ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ και Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ. 
Και οι Τράπεζες «Αφαιμαγμένες» να αδυνατούν να χρηματοδοτήσουν την αγορά. 
Και όλα αυτά συνέβησαν το 2010 και 2011, περίοδο κατά την οποία οι Μισθοί και οι Συντάξεις είχαν ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ. Εάν η χώρα μας ήταν μία πιο «ΚΑΝΟΝΙΚΗ» χώρα, οι Σαμαρο-Τσιπρο-Καμμένοι και λοιποί Αντιπολιτευόμενοι μαζί με τα Διαπλεκόμενα ΜΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ στη συνείδηση του Λαού!!! 
Ίσως και από τη Δικαιοσύνη.!!!! Αντιθέτως, ο Σαμαράς και η ΝΔ, που ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΛΙ στο οποίο ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ την εξαετία 2004-2009, όχι μόνο συνέχισαν ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ και τη διετία 2010- 2011 (όπου αντί να κάνουν το πατριωτικό καθήκον τους και να βάλλουν «πλάτη» για την σωτηρία της Χώρας από την Ασύντακτη Χρεοκοπία και την Στάση Πληρωμών), αυτοί επιδόθηκαν σε ένα ΟΡΓΙΟ Παραπληροφόρησης και Λαϊκισμού, με τα «Ζάππεια, τα «Ισοδύναμα», τους «Αγανακτισμένους» κλπ). 
 Αλλά και μετά τον εξαναγκασμό σε παραίτηση της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, ο Σαμαράς συνέχισε το καταστροφικό έργο του. 
 Αντί η Χώρα να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ (Τρικομματική) και θα μπορούσε ευκολότερα να εφαρμόσει τις απαραίτητες Μεταρρυθμίσεις, η Χώρα όχι μόνο δεν επωφελήθηκε (εξ αιτίας του Σαμαρά ο οποίος θυσίασε το Εθνικό Συμφέρον προκειμένου να ικανοποιήσει την αχαλίνωτη φιλοδοξία του να γίνει Πρωθυπουργός), αλλά έπαθε τέτοιο ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ,
 που έφτασε μια «ανάσα» από το Grexit!!!!! Ο Σαμαράς άρχισε να σαμποτάρει την Κυβέρνηση Παπαδήμου, σχεδόν από την πρώτη ημέρα. 
Ζητώντας από την πρώτη σχεδόν ημέρα Εκλογές.!!!! 
Με πρόσχημα ότι η Κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν Κυβέρνηση «ειδικού σκοπού», (υλοποίηση του PSI), ο Σαμαράς δεν της επέτρεπε να πάρει ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ, με αποτέλεσμα να υπάρξει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ (Νοέμβριος 2011 – Ιούνιος 2012). 
Στο επτάμηνο αυτό (ουσιαστικά προεκλογικό) διάστημα, σχεδόν τα πάντα είχαν (εξ αιτίας του Σαμαρά) «παγώσει» και το πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής είχε ουσιαστικά «κολλήσει». Η Επτάμηνη αυτή (με ευθύνη Σαμαρά) Ακυβερνησία, κόστισε στη Χώρα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ Δις Ευρώ, η Ελλάδα έφτασε ένα βήμα πριν από το GREXIT και σώθηκε από το bank run, χάρη στις «αεροπλανιές» Ευρώ που μας έστελνε η Ε.Κ.Τ. για να μη μείνουν ούτε για μια στιγμή τα Α.Τ.Μ. χωρίς μετρητά.!!!! 
Έτσι, η Δημοσιονομική Προσαρμογή που είχε επιτευχθεί από την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, σε μεγάλο βαθμό «ακυρώθηκε» εξ αιτίας της ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ φιλοδοξίας του Σαμαρά να γίνει Πρωθυπουργός.!!!! Και όταν ο Σαμαράς κατάφερε να γίνει Πρωθυπουργός, προκειμένου να καλύψει τη ζημιά (που ο ίδιος προκάλεσε στη Χώρα),
 ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕ με το ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ των Μισθών και των Συντάξεων, καθώς και με τη ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!! Ο Σαμαράς ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και δεν έκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ Μεταρρύθμιση.!!!
 Μαζί με τον «Συνεταίρο» του Βενιζέλο, επέπεσαν ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ και ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ Μισθούς και Συντάξεις, κατάργησαν ΤΑ ΔΩΡΑ όχι μόνο στις Κύριες Συντάξεις αλλά και στις Επικουρικές (οι οποίες ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΙΓΕΙ από την Κυβέρνηση Παπανδρέου) «εξαΰλωσαν» ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΩΡΑ, αλλά και τις Μηνιαία Καταβαλλόμενες Επικουρικές Συντάξεις, «Τρέλαναν» στους Φόρους όσους από εμάς είμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ και ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ.
 Όσοι από εμάς είμαστε γνώστες της αγοράς, διαπιστώναμε ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της Κυβέρνησης των Σαμαρά – Βενιζέλου να την περιορίσει. Κατάργησαν (ουσιαστικά) ακόμη και την Κάρτα Αποδείξεων που είχαν θεσπίσει οι ΓΑΠ και ΠΑΠΑΚ μέσω της οποίας (σε συνδυασμό με παροχή κινήτρων) και με την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Χρήση των Χρεωστικών και Πιστωτικών Καρτών για το «χτίσιμο» του Αφορολόγητου, θα μπορούσε το κράτος να εισπράξει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ από τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ από τον ΦΠΑ αλλά και τους Άμεσους Φόρους. 
(Υπολογίζεται ότι το κράτος χάνει ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΠΑ, πάνω από ΔΕΚΑ Δις Ευρώ Ετησίως)!!!!!
 Ο Σαμαράς (ο οποίος ¨κοκορεύεται" ότι μας ¨έσωσε από τα βράχια" στα οποία μας οδήγησε ο ... ίδιος με τον ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ ΤΟΥ
 αλλά και με την «εκκωφαντική»
 ΣΙΩΠΗ του Βενιζέλου),
 θα έπρεπε ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ (Πολιτικά τουλάχιστον) στον Ελληνικό Λαό, για την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ που τον οδήγησε με την Τυχοδιωκτική Πολιτική που ακολούθησε για να ικανοποιήσει την Αχαλίνωτη φιλοδοξία του, η οποία ήταν το …. «ΠΡΩΘΥΠΟΥΓΙΛΙΚΙ»!!!!!

 Πηγή: Απόστολος Κυριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου