Cookie

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ????

Κ' ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ(ΔΗΣΥ)!!

 Πιστεύω μετά κ την σημερινή συνέντευξη της πρωθυπουργάρας σας ,
να κατανοήσατε πλήρως την απροκάλυπτη κ ξεδιάντροπη συνεργασία του σύριζα με την Καραμανλική ΝΔ!!! 
Συνεργασία που από την πρώτη στιγμή έκανε νιάου νιάου ότι υφίσταται !!! 
Η συμφωνία ειναι η εξής: ο Καραμανλής τον βοηθάει,
να ανεβεί στην εξουσία κ ο Τσιπρας ξεπλένει τον Καραμανλή από ολα του τα εγκλήματα κατά της χώρας την περίοδο 2004 - 2009!! Θυμίζω...45 σκάνδαλα που κανένα δεν έφτασε στην δικαιοσύνη , κλείσιμο της βουλής άρον άρον προκείμενου να παραγραφούν ποινικές ευθύνες υπουργόν άλλα κ του ιδίου του τότε πρωθυπουργού , το ολοκαύτωμα στην Ηλεία το 2007 για το όποιο πάλι δεν αποδόθηκαν ευθύνες , το ολοκαύτωμα της Αθήνας το 2008 που έμεινε κ αυτό ατιμώρητο , μα το κυριότερο από ολα η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ με την εκτίναξη του χρέους στα 300 δις ευρό από 180 κ την εκτίναξη του ελλείμματος στο 15,6% για το 2009!!
 Αυτά αποδεικνύονται με επίσημα έγγραφα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κ της Κομισιον κ όχι με κάποιο άρθρο στρατευμένου Καραμανλικού δημοσιογράφου , τύπου Κοττάκη η Πορτοσάλτε ας πουμε!!! Προσωπικά δεν μου προκαλεί καμμία εντύπωση αυτή η συνεργασία γιατι οι αριστεροδεξιοι ήταν πάντα σύμμαχοι όταν επρόκειτο να πολεμήσουν την σοσιαλιστική παράταξη κ δη τους Παπανδρέου!! Το ίδιο έγινε το '89 , το ίδιο γινόταν σε όλες τις απεργίες κ τα μπλόκα των αγροτών επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ , το ίδιο έγινε το 2011 όταν μια γροθιά στις πλατείες της αγανάκτησης έριξαν την εκλεγμένη κυβέρνηση του 44% , με την συνδρομή βέβαια του δικού Εφιάλτη..!!
 Το χειρότερο όλων ειναι ότι την χωρά την οδηγούν σε βαθύτερο γκρεμό από εκείνον που την οδήγησε ο Καραμανλής το 2009 κ με πολυ κόπο κ προσπάθεια άλλα κ τρομερό προσωπικό κόστος ΈΣΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ!!!! 
Ας ειναι!!!
 Όπως γράφει κ ο εξαίρετος σύντροφος Τάσος Βαιτσης..
.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Κ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ(ΔΗΣΥ)!! 
Συνηθισμένοι ειμαστε εμείς!!! 
Αν θέλετε ξυπνήστε κ οι υπόλοιποι δημοκρατικοί πολίτες κ γυρίστε στο σπιτι σας γιατι μόνο μεις μπορούμε να περισώσουμε ότι σώζεται!! 
Κάνω έκκληση ανοίξτε τα μάτια σας κ δειτε ποιος σας είπε από την αρχή την αληθεια κ ποιος σας κοροϊδεύει ακομα κ σήμερα!!! Μην μασάτε αλλο την προπαγάνδα εναντίον του Παπανδρέου κ του ΠΑΣΟΚ!!!
 Τον φοβούνται γιατι δεν ειναι διαπλεκόμενος!! Είναι ο πιο έντιμος πολιτικός της μεταπολίτευσης!!
 Κατά την φτωχή μου γνώμη , πιο έντιμος κ από τον πατέρα του!! Ναι έγιναν κ λάθη το 2010 αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες διαπραγματεύσης , με 300 δις χρέος κ 15,6% έλλειμμα, επιπλέον την χρεοκοπία να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας , ποιος δεν θα έκανε κ λάθη;;; 
Η ουσία ειναι πως όλος ο βασικός κορμός της πολιτικής τότε ήταν σωστός κ κράτησε την χώρα όρθια!! 
Απόδειξη ότι κ ο Σαμάρας κ ο Τσιπρας ακολούθησαν την ίδια ταχτικά γιατι δεν υπήρχε άλλη!! 
Άσχετα τι έλεγαν όταν ήσαν αντιμνημονιακοι!! 
Ο ένας εξαγνίσθηκε με το "ουδείς αναμάρτητος" κ ο άλλος με τις "αυταπάτες" του...κατ' εμε άσχετες απάτες!!!
 Ζητώ συγνώμη από όσους τύχει να διαβάσουν το κείμενο γιατι μακρηγόρησα...αλλά ειναι τόσα πολλά τα καυτά θέματα.. !!!


πηγή : Maria Giorgos Georgiopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου