Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Των Νταβατζήδων ????

«Τροχονόμος» 
ο Πρωθυπουργός..! 

 Κοινοβουλευτική και Θεσμική 
Εκτροπή ?????? 
Με μια τροπολογία ντροπής που κινείται 
στα όρια της πολιτικής εκτροπής, ο πρωθυπουργός Τσίπρας και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προχωρά στην υπερψήφιση προκλητικής φωτογραφικής ρύθμισης υπέρ της ΣΕΚΑΠ και του Ιβάν Σαββίδη, μέσω της οποίας χαρίζονται και «σβήνονται» πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από λαθρεμπόριο. 

 Η κίνηση αυτή πρωτοφανής στα κοινοβουλευτικά χρονικά, αποδεικνύει περίτρανα τον σκοτεινό – παρακρατικό σχεδιασμό του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ενίσχυσης επιχειρηματιών – Νταβατζήδων οι οποίοι συναλλάσσονται ανοιχτά (και ξεδιάντροπα) με το σύστημα Τσίπρα – Καμμένου. 
 Είναι βέβαιο πως το επόμενο διάστημα, με αφορμή και το σημερινό «ρουσφέτι» Τσίπρα – Καμμένου στον Σαββίδη, θα υπάρξουν εξελίξεις και στο Μηντιακό τοπίο αφού ο επιχειρηματίας είναι πολύ πιθανόν να επιχειρήσει να «ευχαριστήσει» το σημερινό καθεστώς, μπαίνοντας «δυνατά» στον Πήγασο και στο Mega. Βεβαίως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει εκτός από το σημερινό «δωράκι», η κυβέρνηση να πιέσει τους Τραπεζίτες να προχωρήσουν σε διαγραφή εκατοντάδων εκατομμυρίων Τραπεζικών δανείων στα ΜΜΕ – «σαπάκια» στα οποία, φέρεται πως ενδιαφέρεται, να «μπει» ο Σαββίδης.
 Κάτι που εάν συμβεί, τα Τραπεζικά στελέχη θα βρίσκονται αντιμέτωπα με το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας.
 Οι εξελίξεις πάντως αναμένονται ραγδαίες, αφού το σύνολο της αντιπολίτευσης και κυρίως επιχειρηματίες – ανταγωνιστές του Σαββίδη, αναμένονται να αντιδράσουν με κάθε πρόσφορο μέσο… ΥΓ: Και για να μην ξεχνιόμαστε. 
Ο Lykavitos.gr ήταν το μοναδικό site που αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή, στοιχεία και ονόματα, για το σκοτεινό deal Τσίπρα – Καμμένου – Σαββίδη 

 πηγή: lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου