Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ 
ΨΕΜΑ.!!!

 Η Αξιολόγηση αργά ή γρήγορα
 θα κλείσει. 
Ο Αλ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του θα κάνουν … γενναία κωλοτούμπα, 
θα «ξεχάσουν» τις δήθεν «κόκκινες γραμμές» και θα φορτώσουν τον Ελληνικό Λαό με ΑΒΑΣΤΑΧΤΑ ΒΑΡΗ, (τα οποία θα ήταν πολύ ελαφρύτερα εάν η Κυβέρνηση είχε κλείσει την Αξιολόγηση πριν από αρκετούς μήνες).!!!

 Οι βουλευτές της Κυβερνητικής πλειοψηφίας, 
 ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, 
αλλά με … πόνο … ψυχής.
 Οι Κυβερνώντες (αλλά και πολλοί από την Αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ), νομίζουν πως μετά το κλείσιμο της Αξιολόγησης, όλα θα πάνε … καλύτερα.!!!!
 Όμως, ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ.!!!! 
Ακόμη και μετά το κλείσιμο της Αξιολόγησης, η Χώρα θα συνεχίσει να «σέρνεται», η Οικονομία θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ύφεση, ο κόσμος θα υποφέρει όλο και περισσότερο, και η Κυβέρνηση, πολύ σύντομα θα χρειαστεί να κάνει νέες «σκληρές» και … «γενναίες» Διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της … επόμενης Αξιολόγησης (της τρίτης), οπότε θα αναγκαστεί να πάρει νέα ΣΚΛΗΡΑ και ΕΠΩΔΥΝΑ Μέτρα, και πάλι με …. πόνο … ψυχής.!!!!!!!! 
Τότε, ίσως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αντιληφθεί ότι : 
Με «Διαπραγματεύσεις», με «Πολιτικές Συμφωνίες» και με «Αξιολογήσεις» (που κάθε φορά «κλείνουν» με νέα Επώδυνα Μέτρα), η Χώρα δεν πρόκειται να βγει από την Κρίση. 
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ για να βγούμε από την Κρίση, 
Είναι να γίνουμε ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ Κράτος.
 Και θα γίνουμε Κανονικό Κράτος, 
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΑΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.!!! 
Εάν δεν καταργήσουμε το Πελατειακό Σύστημα, εάν δεν καταπολεμήσουμε :
 Την Διαφθορά, την Αδιαφάνεια, την Παραοικονομία, την Φοροδιαφυγή, την Εισφοροδιαφυγή και όλες τις άλλες Αιτίες που μας έφεραν στα πρόθυρα της Χρεοκοπίας,
 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.!!!! Διαφορετικά, η Κυβέρνηση θα χορεύει τον χορό του Ζαλόγγου, θα βυθίζεται στην ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ και θα ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ, αλλά στην Κατάρρευση θα παρασέρνει μαζί της και την Χώρα.!!!
 πηγή: Απόστολος Κυριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου