Cookie

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Η ΚΡΙΣΗ.....?

Η Νοητική ενέργεια !!


 == Που οδηγεί σε μια απόφαση
ή επιλογή. 
Ακούμε συνεχώς γύρω μας τις φράσεις "έχουμε ΚΡΙΣΗ",
 "εχουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ", 
" εχουμε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ", 
"έχουμε ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ". 
 Αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι ενα ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΡΑΠΙΣΜΑ από τον Δημιουργό μας ώστε να ξυπνήσουμε ,
να ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ και να στραφούμε σε Αυτόν αλλάζοντας την μέχρι τώρα ζωή μας που είναι συνδεδεμένη με την ΑΠΟΚΛΙΣΗ από τον δρόμο του Θεού και την ΑΜΑΡΤΙΑ γενικότερα.
Μέσα από το σχέδιο του Διαβόλου που δεν είναι άλλο από την εγκαθίδρυση ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ με αρχηγο τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ αλλα και το σφράγισμα - προσκύνηση των υπηκόων του, προωθείται και το σχέδιο ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ του Θεού καθώς ο άνθρωπος στις δυσκολίες στρέφεται ασυνείδητα στον ΘΕΟ.
 Ο κόσμος με την λέξη "κρίση" έχει ταυτίσει τα διαφόρων ειδών προβλήματα αφού έτσι θέλουν να τον πείσουν ότι τα προβλήματα αυτά η ΚΡΙΣΗ δηλαδή προήρθε από λάθη των επιλογών του (λάθη πολιτικών - καταχρήσεις κτλ) ωστε ο άνθρωπος να ΜΗΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ οτι το ΑΙΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΙΣΗ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. 
 Ένα ερώτημα εύλογο ειναι το έξης, για ποιόν λόγο ο Διάβολος να θέλει να μας κάνει να ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ τον ΥΙΟ της Απώλειάς και να λάβουμε το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ του δηλώντας ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ σε αυτόν, αφού και σήμερα κάποιος που είναι μακριά απο τον Θεό πολυ αμαρτωλός είναι το πιθανότερο να πέσει η ψυχη του στα χέρια του Διαβόλου και οχι στου Θεού? Ζούμε μεσα σε ενα "μπερδεμένο" περιβάλλον αφου συνυπάρχουν η γνησιότητα της Ορθοδοξίας με την αίρεση της Ορθοδοξίας, οι γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί με τους Αιρετικούς Οικουμενιστές Χριστιανούς , οι ακολουθούντες "βιον Θεου" με τους ακολουθούντες "βιον Διαβόλου" και άλλα πολλά...
Για να ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΙ αυτη η κατάσταση θα πρέπει ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ μας να οδηγήσει τα πράγματα ωστε να οδηγηθούμε ολοι οι άνθρωποι σε μια ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ, δηλ. σε μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΕΠΙΛΟΓΗ και απο την ΚΡΙΣΗ αυτή να γνωρίζει ο καθένας μας , αλλα και ο Δημιουργός μας με αποδείξεις, ποιον δρόμο θα τραβήξει αυτόν της δυσκολίας και του ΘΕΟΥ ή αυτόν της καλοπέρασης και του Διαβόλου.
 Και η ΚΡΙΣΗ αυτη θα είναι η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ μαζι με το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ του. 
 Η διαφορά της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΗΣ αυτης με τις καθημερινές κρίσεις που περνάμε ολοι μας είναι οτι ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, αυτός και ο 
λόγος που ο Διάβολος θα κάνει τα πάντα ωστε να μας ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ καθως ο άνθρωπος τότε ψυχη τε και σώματι θα είναι δικος του , ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ, δεν θα μπορεί να προσευχηθεί αρα δεν θα δικαιούται ΘΕΙΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. 
 Γιαυτό και ο ΘΕΟΣ μας προειδοποιεί και με τις Γραφές Του ( Αποκάλυψη του Ιωαννου ) αλλά και με τους πιστούς του δούλους που ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ τον κόσμο για τα επερχόμενα , να μην λάβουμε την σφραγίδα του Θηρίου επάνω μας σε δεξι χέρι ή μέτωπο διότι η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ-ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ που αυτή θα σημαίνει μας οδηγεί κατευθείαν και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ στον Διάβολο. Αυτη λοιπόν η ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ του ανθρώπου θα γίνει σύντομα και θα προηγηθεί της ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ του Δημιουργου μας που θα γίνει το 2018 απο τον ΥΙΟ και ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. 
Ευχομαι ολοι μας να λάβουμε μερος στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ και οχι στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ...

Το έγγραψε : 
ο  Π.Κούκουρας το 1932

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου