Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Είναι ιδέες !!!

Η Επιχειρηματικότητα
 Που παράγουν οικονομικό όφελος σε όλους τους τομείς της οικονομίας.
 Το νομοθετικό έργο της διετίας 2009- 2011 της κυβέρνησης του 44% του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είναι ένα σύνολο ιδεών που παράγουν οικονομικό όφελος προς το κράτος. 
Γιατί αυτό το νομοθετικό έργο της διετίας 2009 -2011 είναι μέσα στο πλαίσιο του επιχειρείν και της επιχειρηματικότητας δηλαδή της αύξησης των ΕΣΟΔΩΝ του κράτους και κατ επέκταση αύξηση των παροχών προς τους πολίτες που υπηρετεί.
-Επιγραμματικά αναφέρουμε.- ====Διαύγεια==Συνταγογράφιση==Opengov==Οικονομικοί Εισαγγελείς==Οικονομικη αστυνομία ==Παράνομος Πλουτισμός ==Φοροδιαφυγή==Φοροκλοπή.
==Είναι διαρκή ποινικά αδικήματα κατά των πολιτών και δεν παραγράφονται και άλλες διατάξεις που διευκολύνουν την αύξηση των εσόδων του κράτους . 
====ο Νόμος Καλικράτης στο πλαίσιο της αποκέντρωσης και η μεταφορά των αρμοδιοτήτων στην περιφέρεια και στο Δήμο με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια με κίνητρα η αύξηση των ΕΣΟΔΩΝ τους να είναι συνάρτηση της οικονομική ανάπτυξης της περιοχής των .
 ====Η Παροχή δημόσιας γεωργικής έκτασης στους νεους και μορφωμένους αγρότες συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα της οικονομίας.
 ====Η διευκόλυνση της Τουριστικής Βιομηχανίας. 
Και άλλες διατάξει που διευκολύνουν και συμβάλουν στην παραγωγή του Πλούτου του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας και κατ΄ επέκταση των εσόδων του κράτους διότι το 50% του παραγόμενου πλούτου πάει στο κράτος με το 24% του ΦΠΑ και το 26% φόρο είσοδήματος . 
Πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου είχε ο βασικό πολιτικό άξονα της πολιτικής της το Επιχειρείν .

πηγή: Νίκος Γκαρέλη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου