Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

Ποιός να μην !!!!

Μείνει ενεός …. 

 Γιώργος Πεταλωτής :
 Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην Υπουργός 
και εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών κ. Γιώργος Πεταλωτής σχολιάζει με καυστικό τρόπο 
την τοποθέτηση του κ. Ρουσόπουλου για 
την βράβευση του Γ. Παπανδρέου και απαντάει για το «ενεός» …

 Αναλυτικά η τοποθέτησή του :
 «Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος έχει γνώσεις και το αποδεικνύει. Έμεινε λέει «ενεός» από τη βράβευση του Παπανδρέου από έναν διεθνή Οργανισμό . ´Οπως κι εμείς βέβαια μείναμε «ενεοί και κεχηνότες» από την μορφωτική εξέλιξή του σε ελάχιστα χρόνια . 
Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επι Καραμανλή , συμπλήρωσε κατ αρχάς την «τυπική έλλειψη» της μη πανεπιστημιακής μόρφωσης με τις σπουδές Πολιτισμού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (δημιούργημα κι αυτό 
του Παπανδρέου που επί χρόνια τον 
αφήνει ενεό) .
 Πνεύμα προφανώς ανήσυχο , συνέχισε με την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου . Από το 2016 μάλιστα διδάσκει ως Καθηγητής στο Τμήμα Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Κύπρου , όπου φοιτούν και πολλά παιδιά από την Ελλάδα, όπως αναφέρει και ο ίδιος με περηφάνεια . Ανέλαβε μάλιστα και την διοργάνωση Μεταπτυχιακού Προγράμματος σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου … 
´Ετσι όπως σάρωσε στην Κυβέρνηση Καραμανλή , σαρώνει μέσα σε ελάχιστα χρόνια και όλα τα στάδια της μόρφωσης . ´Όλα αυτά τα λέει φυσικά ο ίδιος σε συνεντεύξεις του. 
Το μόνο κακό είναι οτι στο πλαίσιο ανανέωσης των ψηφοδελτίων της ΝΔ, ο Ρουσόπουλος θα είναι υποψήφιος βουλευτής όπως ο ίδιος λέει και τότε οι προ- και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου της Κύπρου θα στερηθούν τις πολύτιμες γνώσεις του στη διαχείρηση κρίσεων κλπ. Ποιός να μην μείνει ενεός ….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου