Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 

 κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, 
πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς,
 ===Τέως Βουλευτή' 
---- Τέως Γενικό Γραμματέα, Απόδημου Ελληνισμού, 
-----Τέως Υφυπουργού Εξωτερικών, 
----Τέως Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, 
----Τέως Υπουργού Εξωτερικών. 
----Τεως Πρωθυπουργοπύ της Ελλάδας,,,,
 
-------- Αρα σκαλί, σκαλί, τα αξιώματα, και όχι πανάσχετους αλεξιπτωτιστές, αγράμματους και τεμπέληδες πολιτικούς Αριστεροφασίστες.
 Από έναν ταπεινό , υπηρέτη της παράταξης, που δεν μοστράρει στα προφίλ του φωτογραφίες του, με τον παππού σου , τον πατέρα σου, και σένα, και ούτε σκούζει σαν Παπανδρεικότερος των Παπανδρέου, δείχνοντας τάχα την πίστη στην Σοσιαλιστική Δημοκρατική Κεντροαριστερά, με αυτές τις υποκριτικές φιγουράτες συμπεριφορές Πρόεδρε , ασχολήσου, με την Διεθνή καριέρα σου, υπερ της παγκόσμιας ειρήνης στον πλανήτη και την συμφιλίωση των λαών. 
 ----Δεν αξίζει τον κόπο [ γιατί όπως όλοι μας έχεις και συ την οικογένεια σου ] να μπλέξεις σ΄αυτόν τον βούρκο, του τωρινού πολιτικού μας σκηνικού, και με έναν λαό που έστειλε έναν Χαρίλαο Τρικούπη εκτός Βουλής και στην θέση του επέλεξε κάποιον Γουλιμή [ τραμπάκουλα ] έστειλε σε οικοιοθελή εξορία στην Γαλλία έναν Ελευθέριο Βενιζέλο, με δυό απόπειρες δολοφονίας του από Ελληνες, έναν Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο, και ακόμα και έναν δεξιό αντίπαλο πολιτικό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή αυτοβούλως εξορία στη Γαλλία και αυτόν. 
 ----- Εναν λαό, που ψήφισε ένα παιδάριο μαιμού αριστερό κομμουνιστή, σοσιαλιστή, τι διάολο δηλώνει, για να κυβερνήσει την πατρίδα μας.
 ----- Πολέμα στα διεθνή φόρα για τα συμφέροντα, της Ελλάδας, και όχι πολλά πολλά με τον βούρκο της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.... 
----Εναν λαό, που είναι όλο λόγια και χα χα χα και χουχού, και φωτογραφίες, και επαναστατικές αναρτήσεις. 
 ----- Πρόεδρε . Γιώργο Παπανδρέου . κρατήσου με λίγα λόγια όπως συνηθ'ιζεις, μακρυά από αυτόν τον πολιτικό βούρκο, και έναν λαό φτερό στον άνεμο, Μη φθαρείς περισσότερο .
 Δεν αξίζουμε παρά μόνο στα λόγια, καλύτερες μέρες. 
 Με εκτίμηση... 
Τα γλυψίματα από άλλους εδώ μέσα.
Είναι πολλοί και πολλές. 

 Πηγή: Γιωργος Φιλιππουσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου